Start een nieuwe carriere als marketeer!

Je huidige werk zat? Start een nieuwe carrière Je werkt al jaren en jaren bij hetzelfde bedrijf en doet dag in dag uit dezelfde werkzaamheden. Oftewel je bent onbewust beland in de dagelijkse sleur. Bij het inzien van de situatie waarin je verkeerd kom je tot de conclusie dat wanneer je iets anders wilt in… Read More »

Timemanagement

Waarom is timemanagement zo belangrijk? “Verstandig omgaan met je tijd, goede timemanagement.” Hoe ga jij om met je tijd en die dingen die je moet doen, ben je een gehaast persoon en maakt je dingen nooit af? Dan is het tijd om voor jezelf eens een lijstje te maken met welke dingen je nog allemaal MOET… Read More »

Ga jij de samenwerking aan?

Samenwerking is belangrijk Als beginnende internet marketeer is het ontzettend fijn om iemand te hebben waar je op terug kan vallen met vragen, iemand die al jaren ervaring heeft op dit gebied en die daarnaast al meerdere succesvolle websites onder zijn naam heeft. Kortom als beginnende internet marketeer is een samenwerking met een vedette op… Read More »

Doorzettingsvermogen is belangrijk

Doorzettingsvermogen is een must! Als beginnende internetmarketeer is het ontzettend belangrijk om te beschikken over een goed doorzettingsvermogen. Het zal je misschien in het begin wel erg tegen kunnen vallen, je bent al enige tijd bezig met het opzetten van je eigen website en je heb nauwelijks tot geen bezoekers op je website. Ik kan… Read More »

Bootcamp voor online geld verdienen!

Leuk dat je opzoek bent naar het onderwerp online geld verdienen, op deze website vind je meerdere manieren waarop jij je toekomst kan gaan veranderen. Voor heel veel mensen is het online geld verdienen een onderwerp wat nog onbekend terrein is. Maar geloof het of niet, maar het is dus echt mogelijk om online wat… Read More »

Kortingsbonnen die jou geld opleveren? Lees meer!

Kortingsbonnen waar jij geld mee kan gaan verdienen Leuk dat je opzoek bent naar kortingsbonnen, waarschijnlijk ben je opzoek naar die onderwerp omdat je geld wil besparen door middel van kortingsbonnen. Hoe zou je het vinden als ik je kennis liet maken met een manier van verdienen met kortingsbonnen in plaats er geld mee te… Read More »

Lange termijn planning, lees hier meer!

Lange termijn planning, hoe bedoel je? Goed dat je opzoek bent naar meer informatie over een lange termijn planning. Als beginnende internet marketeer is het ontzettend belangrijk dat je een lange termijn planning hebt, en die dan ook na zal gaan moeten streven om succes te behalen. Want een veel voorkomende fout van de beginnende… Read More »

Wat is mijn droombaan? Lees hier meer!

Wat is mijn droombaan…… Wat is mijn droombaan is een goede vraag, wat wil je nou echt doen met je leven. Waar word je gelukkig van en zou je elke dag met een grote glimlach en met veel plezier kunnen doen zonder dat het van iemand moet? Want het “moeten” maakt het werken voor heel… Read More »

Afgestudeerd en nu? Laat je inspireren, klik hier!

Afgestudeerd en nu? Laat je hier inspireren! Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Hartstikke leuk natuurlijk, na een opleiding van meerdere jaren ben je eindelijk afgestudeerd maar wat nu? Je hebt jaren je best gedaan om dit diploma te behalen, en nu dat het eindelijk zover is en je dat diploma op zak… Read More »