Contact

Tips en informatie over online verdienen

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het onderwerp online geld verdienen? Meld je dan vandaag nog geheel vrijblijvend aan en krijg eens in de zoveel tijd een persoonlijke mail met het laatste nieuws of tips over online geld verdienen.

Naast de tips en informatie kan je ook je eventuele vragen stellen bij hetzelfde geld voor jou, want de naam zegt het al, ik wil hetzelfde geld voor jou. En ik ga jou daarmee helpen!

Je staat er niet alleen voor!

Meld je vandaag nog aan bij hetzelfde geld voor jou en wie weet zal dit jou leven gaan veranderen. Laat je naam en email achter op deze website en laat je verassen door de laatste tips en informatie.

 

 

2 thoughts on “Contact

 1. Tanneke de Graaf

  Geachte meneer/mevrouw,

  Mijn naam is Tanneke de Graaf, ik ben contactpersoon van Jooble. Jooble is de zoekmachine voor vacatures. Onze website helpt mensen die werkloos zijn om zo snel mogelijk een passende baan te vinden.

  Er staat een rubriek “Mijn droombaan” op uw website hetzelfdegeldvoorjou.nl. Wij hebben interesse in de kleine tekst-link naar Jooble op deze webpagina. Wij werken samen met veel universiteiten en gemeentelijke websites. Jooble heeft veel banen die interessant kunnen zijn voor uw gebruikers.

  In ruil voor een link kunnen wij u een grote banner op Jooble aanbieden. Er zijn meer dan 500 000 unieke bezoekers per maand. Dat is een goede reclame en hetzelfdegeldvoorjou.nl krijgt nog meer bezoekers.

  Alvast bedankt voor de snelle reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Tanneke de Graaf

  Reply
  1. admin Post author

   Goedemiddag Tanneke de Graaf,

   Hartelijk dank voor je bericht, en ja dat klinkt goed. Laten we hiervoor contact hebben via de mail. Je kunt via de hetzelfdegeldvoorjou@gmail.com verdere informatie hierover bespreken.

   Tot zover ontzettend bedankt voor je bericht.

   Met vriendelijke Ricardo

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *