Start een nieuwe carriere als marketeer!

By | juli 5, 2016

nieuwe carriereJe huidige werk zat? Start een nieuwe carrière

Je werkt al jaren en jaren bij hetzelfde bedrijf en doet dag in dag uit dezelfde werkzaamheden. Oftewel je bent onbewust beland in de dagelijkse sleur. Bij het inzien van de situatie waarin je verkeerd kom je tot de conclusie dat wanneer je iets anders wilt in het leven dat je zelf daarvoor zal moeten gaan knokken.

Het starten van een nieuwe carrière is niet niks, en dat zal een hoop  tijd en energie gaan kosten maar wanneer je ergens ECHT voor wilt gaan en daar alles voor doet zal ook jij ongetwijfeld gaan bereiken wat je wilt.

Nieuwe carriere in de marketing

Wanneer je de mensen zou vragen om hun echte droombaan te omschrijven zouden er waarschijnlijk soortgelijke antwoorden volgen zoals, minder werken en meer verdienen, lekker thuiswerken of werken in een warm land.

Met de komst van het internet zijn er geweldige kansen beschikbaar gekomen om de bovengenoemde wensen voor een droombaan te realiseren. Het internet maakt het mogelijk om overal ter wereld en 24 uur per dag en 7 dagen per week geld te verdienen.

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe carriere te starten op het internet. Affiliatie marketing is daar eentje van. Bij affiliatie marketing komt het erop simpel gezegd op neer dat je producten van andere bedrijven gaat promoten en wanneer er via jou website of Facebookpagina een product verkocht zal worden dat je een x bedrag aan commissie ontvangt.

Er zijn geweldig veel mogelijkheden wat betreft de verschillende producten die je kunt gaan promoten. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er zijn wel producten of diensten van te vinden. Klik hier voor informatie.

“Klinkt niet verkeerd, lijkt me leuk als een nieuwe carriere, maar wat moet ik hiervoor gaan doen dan? En hoelang gaat het duren voordat ik genoeg geld hiermee verdien dat ik mijn huidige baan stop kan zetten en kan leven van de affiliatie marketing?”

Een nieuwe carriere als internet marketeer is er wel 1 waar je een lange tijd mee bezig zal zijn voordat je er echt goed van rond kunt komen. Maar wanneer je hier 200% voor zal gaan zal je binnen de kortste keren al geld kunnen gaan verdienen, en dan is het slechts een kwestie van blijven opbouwen.nieuwe carriere

Voordat je echt geld kunt gaan verdienen met affiliatie marketing is het eerst van belang dat je een beetje vooronderzoek gaat doen naar de mogelijkheden die er zijn. Zoek om mee te beginnen eerst een onderwerp uit dat dichtbij jezelf ligt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je hobby of andere dingen die je leuk vind.

“Maak je eigen website en begin met je nieuwe carriere”

Om op de lange termijn een stabiel inkomen te gaan creëren is het belangrijk dat je begint met het maken van je eigen website. Maak hierbij ook gelijk een Facebook pagina speciaal voor jouw website. Plaats met enige regelmaat nieuwe blog berichten die SEO geoptimaliseerd zijn voor zoekwoorden die relevant zijn aan jouw product of dienst.

Binnen de kennisbank kun je meer informatie vinden over de stappen die nodig zijn bij het opzetten van een goede website.

Al naar gelang hoe actief je bent en hoe goed jouw teksten zijn wat betreft de SEO, zal je naar verloop van tijd steeds meer bezoekers op je website krijgen die via jouw unieke affiliatie link op de producten van de aanbieder komen. Oftewel steeds een grotere kans op verkopen. (de unieke affiliatie links werken door middel van cookies, sommige cookies blijven een jaar actief. Wat er op neer komt dat wanneer persoon A vandaag via jouw unieke link op een product klikt maar niets doet en over een aantal maanden op 1 of andere manier op dezelfde site komt als de aanbieder en dan alsnog iets koopt dat jij hiervoor dan nog steeds de commissie ontvangt.)

Wanneer je zover bent dat je wekelijkse verkopen hebt is het tijd voor een nieuwe website, om zo hetzelfde weer te gaan doen voor een nieuw product of onderwerp. Zorg er voor dat je al bestaande websites niet verouderen, probeer alsnog zo nu en dan nieuwe blog berichten of artikelen te plaatsen.

Een nieuwe carriere als internet marketeer. Realistisch of toch niet?

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het zeker haalbaar is, alleen je moet wel beseffen dat het tijd kost. Heel veel tijd, het is niet dat wanneer je vandaag begint dat je morgen al bakken met geld zal gaan verdienen. Verre van dat zelfs, maar wanneer je hier 200% voor gaat en ook voor blijft gaan. Dan zal je op de lange termijn zeker een goed salaris kunnen verdienen.

Vond je dit artikel waardevol of heb je nog verdere vragen of opmerkingen, plaats dan je vraag hieronder en we zullen je zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Heel veel succes bij je nieuwe carriere!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *