Wat zijn de bekende affiliatie netwerken

Wat zijn de bekende affiliatie netwerken?

Als beginnende internet marketeer die gebruik wil gaan maken van affiliatie marketing wil je natuurlijk graag weten, wat zijn de bekende affiliatie netwerken?

Hoewel affiliatie marketing nog relatief onbekend is onder de meeste mensen, zijn er toch wel al aardig wat affiliatie netwerken waar je direct mee aan de slag kunt gaan nadat je je hebt aangemeld en je gegevens allemaal goed hebt ingevuld.

Er zijn zowel Nederlandse als Amerikaanse affiliatie netwerken, daarom is het wel zo handig om eerst voor jezelf te besluiten of je het eerst klein aanpakt op alleen de Nederlandse markt, of dat je gelijk wereldwijd wil gaan promoten.

Maar om je een beeld te geven volgen hieronder een aantal bekende affiliatie netwerken waar je onderzoek kan gaan doen naar wat er allemaal te promoten is. De mogelijkheden zijn enorm.

Wat zijn de bekende affiliatie netwerken

– PayPro

– Daisycon

– Sharepay

– Clickbank

– Amazon

– Tradetracker

– Zanox

Ga op onderzoek uit en ontdek alle mogelijkheden

Dit was slechts een kort lijstje van alle bekende affiliatie netwerken die er zijn maar dit zijn een aantal bekende affiliatie netwerken waar je alvast mee aan de slag kunt gaan.

Van ebooks, cursussen en online trainingen tot aan vakanties, horloges en drones.

Er is echt van alles te vinden dus wacht niet langer  en laat je verrassen.

Vond je dit artikel nuttig of heb je er iets aan toe te voegen , wees dan zo vrij om een berichtje achter te laten en je  krijgt zo spoedig mogelijk een reactie terug.

 

wat zijn de bekende affiliatie netwerken

Terug naar kennisbank

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *